Som Bambi!

Igår trodde jag nog inte att halkan kunde bli värre, men där hade jag fel! I morse hade ett tunt lager med kallsnö lagt sig över isen, precis så att inte broddarna på skorna tar! Så jag har mest känt mig som Bambi på hal is i dag, misstänker att synen när jag försökte ta mig uppför backen med skottkärran, tung av sand att grusa med, var en syn värd att se!
 
Även i dag var det bara en hage jag fick ut hästarna från, men jag har sansat och förberett lite för att förhoppningsvis kunna få ut andra hästar i morgon. Jag började faktiskt med lite bett-träning med Wasabi. Tanken är att hon ska få vila en dryg vecka till men eftersom hon inte varit riktigt nöjd med bettet så tänkte jag tjuvstarta lite där. Inte helt nöjd i dag heller, trots mycket sirap på bettet! Sirapen var dock god att slicka av...
 
Sen longerade jag Dajmen med sadel i dag, inga reaktioner på sadeln men jag ska testa nästa gång utan padd. Dajmen rör sig väldigt lätt och hennes galopp ser helt fantastisk ut att rida i, jag tror att hon kommer ha bra ridbarhet och ge fin ridkänsla, gäller bara att komma till ridning nu! Sen red jag Chokladen där ovanför hagen där vi nu trampat upp ganska bra.
 
Sen gjorde jag pizza till middag och sedan i väg på ett par lektioner. Efter att hästarna var nattade sen gick kvällen åt till att hitta en app för att fakturera. Låter enkelt men jag tror att jag fick till det efter att ha testat fyra eller fem olika appar och sidor. Blev inte ens en app till slut, men jag tror att det blir bra!
 
Nu ladda för fyra dagar på Ica!
 
Longering med Dajmen i snön!
 
Hon ser mest ut som en ponnylurvig unghäst med vintervila, vilket ju är precis vad hon är nu!
 
Och Chokladen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0