Snöfall!

Nu kommer hela vinterns snö! Men mig gör det inget, jag vill gärna ha tre-fyra decimeter till!
 
I dag har jag jobbat 5 hästar, och alla har haft sadel! Först red jag Grå, insåg efteråt att det är en månad sedan jag satt på henne senast, dock är hon ju jobbad i töm, hon brukar vara lite tråkig när hon inte är riden men kändes helt okej i dag. Däremot var Lemonaden, som jag red som nummer två, väldigt spänd. Det är ibland svårt att känna att hon är spänd men när hon sedan börjar slappna av och frustar jättemycket så förstår man hur spänd hon var innan. I dag kändes hon spänd, men gjorde inget, och jag kan egentligen inte förstå varför.
 
Eliskja red jag i skogskanten, runt träd och lite runt gården. Hon var inte jättesugen att gå upp i skogen ensam och helt ospårat, så vi får tömköra där lite först, kanske ha sällskap och så får Clarinett trampa upp ett spår. Dajmen fick fortsätta träna uppsittning och stå i stigbygeln med böjd hals, gick väldigt bra i dag. Sist ut var Wasabi, hon fick gå en sväng runt gården och upp till ridbanan, repetera uppsittningsövningar och pallträning. Kunde hänga på henne själv från pallen så hon var nog fortfarande med på noterna!
 
Sen gjorde jag pizza till mat och åkte i väg på några lektioner. På hemvägen hämtade jag en möbel som Eliskjas matte köpt, först körde jag fel i snöyran och körde förbi deras infart två gånger, sen var Nisse tvungen att komma och hjälpa mig att bära ut möbeln ur bilen, den var visst lite större än jag trodde... Avslutar nu kvällen med feber, känns verkligen onödigt att bli sjuk nu?!
 
Tre syskon i dag:
Lemonaden, sötast tycker jag!
 
Dajmen!
 
Wasabi, snyggast av dom!
Men visst är de rätt lika varann?
 
Med vinden i håret! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0