Månljus!

Efter några väl slappa dagar så är det Ica-jobb igen som gäller!
 
Började dock i stallet, och tack vare att jag redan igår sandade kunde jag i dag få ut hästarna från den större lösdriftshagen, och via omvägar ta mig till den plätt som jag trampat upp. Den börjar bli riktigt bra, om än lite liten, är mer som en stor volt än en bana och med en liten, liten lutning, duger till mig även om belysning hade varit ännu bättre. Men i kväll behövdes inte det. Hur som så på morgonen innan jobbet så longerade jag först Eliskja och sedan Clarinett, båda med inspänning. Inser vad mycket energi mina hästar normalt gör av i hagen, för nu är de laddade!
 
Eliskjas fokus hamnade lite hos hästarna i hagen bredvid i stället för hos mig, lite yrslig men inget mot Clarinett som var både högt och lågt! Clarinett började med att tagga hela vägen dit, sen var hon först så lugn och fin när jag började longera för att sedan explodera och efter det for hon mest omkring. Men väldigt lugn att leda tillbaka sen i alla fall...
 
Efter jobbet så jobbade jag Bea i töm åt Linda som har ont i nacken, det är fullmåne och månklart så ingen lampa behövdes i kväll i alla fall! Sen fick Wasabi även i kväll träna med bettet, gick bättre än igår och snart kommer hon nog på att det är smaskigt med sirap. Kletigt är det i alla fall!
 
Tappade bort en brodd i kväll så i morgon blir det ännu halare! Men snart måste det väl komma snö???
 
Inte helt nöjd Wasabi som måste ha bett!
 
Bildbevis! Jag har satt på spännen på sidostyckena för att lättare kunna sätta fast bettet när jag väl får in det i munnen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0