Katastrofläge igen!

I morse när jag skrev gårdagens inlägg så hade det inte börjat regna, så jag ångrade typ allt jag skrev sen eftersom det blev katastrofläge direkt igen!
 
Ösregn och blixthalka gjorde att mina lektioner blev inställda och i stället för att rida en massa hästar så blev det bokföring på förmiddagen, och på eftermiddagen blev vi bjudna på semla och kaffe hos vänner på andra sidan älven. När vi kom hem därifrån så improviserade jag ihop en riktig lyxmiddag. Ni vet när man är hungrig, inte förberett något och inte ens har grädde hemma, men hittar hjortfile', några skivor oxfilé och smördeg i frysen. Blev hasselbackspotatis till smördegsbakad hjortfile med inbakad kantarellost och oxfilé med vitlöksost, snacka om lyxmat!
 
Blev såklart tokmätt, och hade inga större planer för resten av kvällen men när jag kom till stallet så snöade det och var inte halt så jag fick feeling och red Eliskja och jobbade Lemonaden i töm! Hade lätt tagit fler hästar om inte klockan varit över 21..  I stället åt jag sista lussekatterna som jag hade hittat i frysen som kvällsfika, och nu hoppas jag på mer hästjobb i morgon!
 
Wasabi fick på sig täcke i dag! Planen var att börja lite med täcke blöta dagar nu när inridningen ska ta fart igen och vi siktar på visning i vår. Men jag har inte köpt något täcke till henne eftersom jag blev tvungen att köpa mobil i stället. I dag fick hon ha Grås täcke som börjar bli tight på Grå, men det var ganska tight på Wasabi också som växer som ogräs! 
 
 
Att Wasabi fick täcke var det roligaste som hände i hagen i dag och det roade de alla tre. 
 
 
Och så Lemonaden på banan i kväll när det äntligen kom snö i stället för regn! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0