Gå in i dörren!

Att jag har varit i riskzonen att gå in i väggen ett tag är jag medveten om, men i dag gick jag in i en dörr! Eller egentligen drog jag upp dörren samtidigt som jag gick in i den, men det var en rejäl säkerhetsdörr i stål så den höll! Jag höll faktiskt också, fick lite huvudvärk och blev såklart blå och lite svullen men det satt på sidan av ansiktet så syntes inte så mycket, och tänderna höll som tur var! Är det ett ålderstecken att oroa sig för tänderna?
 
I alla fall så har det snöat hela dagen, äntligen! I morse jobbade jag Lemonaden i töm och då fortfarande ute i sommarhagen där jag hållit på i veckan. Hon var riktigt fin och vi jobbade med övergångar, framförallt från trav till skritt då hon gärna stannar upp där. Efter jobbet så fortsatte töm jobbet med först Bea och sen Eliskja. Planen var egentligen att rida Eliskja men eftersom underlaget inte var helt hundra, eftersom det blev klabbsnö och snön la sig på isen, så fick det bli tömjobb för henne med. Jag piffade till det genom att ta fram en bom att arbeta över, Eliskja brydd sig inte om bommen men jag fick lite hjälp att märka när hon inte var riktigt pö min väg.
 
Avslutade kvällen med ostkaka, grädde och sylt till kvällsfika. Ute snöar det ännu, törs man tro att det blir vinter nu?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0