Förkyld igen!!!

Alltså det har varit klent underlag i en månad och jag har varit frisk, nu jättefint underlag och jag vill bara rida, då blir jag sjuk! Så tokigt!
 
Jag har i alla fall lyckats jobba även om jag var på väg att ge upp på förmiddagen. Var ändå ganska pigg i morse men blev betydligt sämre när jag kom till Ica och nös verkligen hela tiden, men efter att vi rensat affären från starkt luktande blommor så blev jag bättre! Fortfarande h änhig och snorig men inom rimliga gränser.
 
Såklart trött efter jobbet, gjorde snabb och lätt mat. Planen om att rida höll inte, känns viktigare att kunna jobba i morgon, men jobbade i alla fall Chokladen lite i töm. Konstaterar att mina hästar är pigga även om jag inte är det. Lemonaden och Eliskja hade galopp-race i hagen bredvid banan när jag försökte få Chokladen fokuserad på mig, dom två tycks ha en otröttlig energi!
 
Nu försöka ladda om till i morgon och hoppas på att orka rida i morgon kväll!
 
Vi har laddat upp på jobbet inför Mellon på lördag, i dag plockade jag fram glansiga hattar, discokulor, boer och diadem med glitterhjärtan och discokulor..... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0