Besviken på vädret...

Blev så besviken på vädret i dag, såg så lovande ut med lite snö igår kväll och prognoserna lovade mer snö i dag. Vaknade i stället till 6 plusgrader, ljumma vindar och sen även regn, kändes mer som en sommardag än januari! På eftermiddagen frös det på och blev underkylt, så inte så mycket bättre det. Nu snöar det igen så jag hoppas verkligen att det blir kvar nu!
 
Morgonen började inte så bra annars heller. Nisse skulle på kurs om mätning av hästar och åkte tidigt, jag skulle fodra hans hästar vilket ju inte är så stor grej. Men på väg till stallet så hör jag hur vatten porlar, vilket aldrig är ett bra tecken, och hittar en utomhusvattenkopp som står och forsar som en fontän!!! Hos Nisse var det upptaget, i 20 minuter, och jag hann få lite panik innan jag fick tag i en som varit mycket hos Nisse och hade koll på vart jag kunde stänga av vattnet. Lagom till jag började få läget under kontroll så ringde Nisse upp... Jag var rätt blöt, och min plan för att hinna en massa på morgonen sprack men vattnet slutade och det var väl tur för de stackars ponnyerna som hade både fontän och pool i hagen... Men visst är det typiskt att det alltid ska hända något så fort man åker bort?
 
Jag hann i alla fall jobba Grå lite i töm, hon började så lugnt, fint och koncentrerat men sedan drog Lemonaden i gång sina kompisar i hagen och hade fullt race så då förvandlades Grå till den rodeohäst som hon vissa dagar är. Såklart lugnade sig hästarna i hagen rätt snabbt medan jag hade fullt upp med att få ordning på Grå...
 
Sen Ica, hem och fixade middag och eftersom jag var grymt besviken på vädret blev det inte så mycket gjort. Jag jobbade Dajmen lite i töm och det gick trava på banan men inte så mycket mer. Nu hoppas jag på snön så det går att rida i morgon, jag är less på att tömköra nu och vill rida!!!
 
Lemonaden ville pussas i morse!
 
Hon var så avundsjuk på Grå som fick jobba och fick uppmärksamhet, men mest berodde det nog på att hon hade sett att matte hade kraftfoder med sig... 
 
Dajmen på banan i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0