Vad då vinter?

Det är konstigt vinterväder... I tisdags kväll - 15 grader och igår plusgrader och regn igen! I dag ska det tydligen bli kallt igen och i helgen plusgrader!
 
Även om det var lite segt att komma igång igår så fick jag mycket gjort! Började med Dajmen, men takras och allmänt dålig dag hos oss båda gjorde att det inte blev så mycket bra gjort. Det som var positivt var att det gick bra att kliva upp även efter hon blev skrämd av takraset.
 
Jag brukar ha upptrampad slingor i sommarhagarna vintertid, perfekt för att börja trava och galoppera med unghästarna men även för de äldre. I år har det inte varit tillräckligt med snö, och det är det inte än heller, men jag har verkligen saknat dom. Igår fick i alla fall Chokladen börja trampa upp två spår, bitvis är det lite mer snö men överlag tunt. Och sen red jag Eliskja och hon fick prova på att gå i ena spåret och gjorde det galant. Bra träning att komma i från banan men ändå kvar på gården. 
 
Sen fick Lemonaden och Szum jobba i töm innan jag gjorde spaghetti och köttfärssås till middag, och i samband med det även lämnade in momsrapporten, en hel vecka innan sista dag! Sen tillbaka till stallet, hade Wasabi klar när Linda kom så med hennes hjälp repeterade vi att hänga och sitta. Och sedan red Linda ett dressyrpass innan jag avslutade dagen i soffan med lite glass!
 
Upptrampning av spår!
 
Bästa på hela veckan tycker Chokladen! Igår hade hon inte tid att vänta tills jag hade mockat och spritt ut spånet utan började sparka ur spån ur påsen själv!
 
Närgången Wasabi när jag mockade hos dom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0