Underhållsarbete!

Trots isen och inställda lektioner så blev det en bra dag med mycket gjort, dock kanske inte det som borde blivit gjort. Med hästarna blir det mer underhållsarbete än utveckling, men jag försöker vara nöjd med att kunna hålla igång dom.
 
I dag har jag jobbat hästarna i en hage, där är ganska bra upptrampad nu och ridbanebelysningen når nästan dit. Eliskja och Clarinett fick jobba i töm, sen red jag Chokladen men hon red jag på den kortare slingan som jag trampade upp förra veckan. Med Wasabi återupptog jag bett-träningen i hagen, gick ganska bra. Och så avslutade jag eftermiddagen med att longera galopp-programmet med Lemonaden.
 
Hemma tog jag och dammsög och torkade golven innan jag kokade upp en köttfärssås från frysen med helgens grönsaksrester från tacosen och creme fraiche. Sen till stallet igen och longerade Dajmen. Kunde inte låta bli att sitta upp en gång också eftersom pallen stod framme, trots fel skor och ingen väst, men bra träning att nöta och intressant att testa på nytt ställe. Sen kom Linda och jag jobbade även Bea i töm innan vi avslutade kvällen med kladdkaka och grädde. Nu är det dags att sova!
 
Utsikt innan avsittning från Chokladen.
 
Min fina prinsessa!
 
Wasabi med träns!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0