Sol och minusgrader!

Påminn mig i vår när underlaget är bra och förutsättningarna är normala igen att jag ska rida mer! Just nu är jag ju less på att det inte blir någon vettig ridning, men jag misstänker att jag har något annat att skylla på sen... I år skulle jag ju satsa på ridningen, det går sådär men jag kan tänka mig att jag inte är den enda som har svårt med nyårslöftena..
 
I dag red jag i alla fall först Eliskja, hon fick styra lite runt träd och sen börja testa på lite böja och ställa på volt. Sen red jag Clarinett som fick gå travjobb i hagen och sen lite skritt i skogen. Sen longerade jag Wasabi, hon har ju varit ganska ointresserad av longeringen och har egentligen aldrig busat eller bockat, men det fick jag igen i dag! Hon visade upp hela registret med bockningar, balanstrav, skutt, krafsa i snön, stå på bakbenen och sen kicka bakut... Det började med att hon inte kunde förstå hur hon skulle kunna trava med bett i munnen! Första gången hon jobbar med bett, men linan hade jag i grimman, och det var som en propp släppte när hon insåg att hon kunde springa trots bettet. Hon lugnade sig dock tills vi bytte varv och efteråt satt jag upp på henne ett par gånger vid pallen, första gången utan hjälp!
 
Jag var rätt slut efter Wasabis rodeo men efter en macka och ett glas saft så tömkörde jag Dajmen uppför den branta backen i skogen, det var rätt jobbigt men Dajmen gjorde det utan att tveka! Avslutade sedan med att Grå fick gå lite i töm, hon är väldigt fin i formen nu stadig och med halsen ute och nosen framme. Lätt att glömma bort att hon gärna gick bakom lodplanet i början.
 
Sen stekte jag pannkakor till middag innan jag åkte i väg på ett par lektioner, och nu ska jag sova och ladda för Ica i morgon!
 
Trodde att Baloo jagade en mus i dag, men det visade sig att han bara lekte..
 
 
Eliskja styr runt träd!
 
Wasabi under longeringen. 
 
Hon fick även ett nytt täcke i dag, skänkt av samma välgörare som sist. Dajmen var givetvis både nyfiken och svartsjuk!
 
Dajmen tillbaka från skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0