Minisemester!

I helgen har jag och Nisse varit på minisemester i grannkommunen! Det var Nisses födelsedagspresent till mig, jättetrevligt har vi haft och vi borde göra det här oftare!
 
Lördagen började som vanligt, jag jobbade Clarinett i töm på morgonen innan jag åkte på jobbet. Efter jobbet var det snabba ryck att duscha och sen åkte jag och Nisse till Hallstaberget!
 
Kvällen började med trerätters middag, god mat och då speciellt huvudrätten som var smördegsinbakad fläskfilé med svamp och färskost och till det potatisgratäng! Under förrätten hände en konstig incident, mitt ölglas gick i två delar helt utan att vi rörde det! Botten stod kvar på bordet och överdelen gick av och rasade ner så pass kraftigt att den tippade ett annat glas! Någon som varit med om det någon gång? Fick en ny öl, och nytt glas, men det blev väldigt blött på bordet och stank öl...
 
Efter maten var det dags för show med Pistvakt! Innan kändes det lite som en skolföreställning på ett församlingshem men den känslan försvann när de drog igång! Det var fullt ös och riktig show direkt, gamla låtar som man kände igen från tv-programmet blandades med nya sånger. Helt klart sevärt och riktigt roligt!
 
Sen tittade vi lite på film och i morse var det skönt att ingen av oss behövde skynda upp för att fodra eller ta rätt på någon häst. Det är ju så att de få gånger vi åker i väg är det ju oftast premiering eller något och tidigare morgon än vanligt! Så i morse tog vi det lugnt, åt frukost och slappade. På hemväg stannade vi hos Nisses son och drack kaffe.
 
När vi kom hem så bytte jag om lite snabbt och åkte till stallet, där dejtade jag Elise som hade häst här tidigare och hon hjälpte mig att komma ut med Eliskja i skogen. Elise red Clarinett som inte riktigt kunde låta bli att busa lite i blåsvädret som var, speciellt när de skulle trava lite på banan efteråt. Eliskja tyckte att det var spännande i skogen och ville göra allt i full fart, dock höll vi oss till skritt i dag. Sen jobbade jag Grå i töm, som var fin trots blåsten, innan det fick vara nog för den här dagen. Hem och gjorde tacos och bytte sängkläder, nu lite tv-mys innan ny vecka väntar!
 
Bilder från helgen! Helt klart bra present! 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Så härligt att få komma iväg på minisemester! Har en förhoppning att vi lyckas med något sådant när vi firar tioårig bröllopsdag i sommar, men, men..

Haha, det låter så typiskt Elisjka; Åh, det här var spännande, vi gör allt på en gång!

Svar: Hon är i det fallet väldigt lik sin syster, vsf precis som första turerna på Beroza!
Pernilla Engström

2020-02-09 @ 20:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0