Känslosvängningar!

Det har varit en helg med svängningar! Igår var jag gråtfärdig av förtvivlan över att det krispiga underlaget sen fredagen regnade bort, och i dag glad och tacksam för att det fortfarande går att rida, om än med vissa förbehåll, och att vi hann ut efter jobbet men innan mörkret! Det går åt rätt håll!
 
I lördags gjorde jag bakbromsträningen med Lemonaden innan jobbet, efter jobbet regnade all motivation bort och jag gjorde inget mer. I morse tog jag igen det och red först Chokladen en liten sväng i skogen och även longerade Wasabi innan jag åkte till jobbet. 
 
Snabba bud att byta om efter jobbet och sedan skynda till stallet så att jag och Linda kunde skritta ut med Eliskja och Bea i skogen. Vi jobbar ju omvarann jag och Linda så svårt att få ihop så vi kan rida tillsammans men nu hinner vi efter jobbet på helgerna! Eliskja tycker att det finns en hel del läskiga grejer i skogen men slappnade av fortare i dag än sist så hon behöver nog bara komma ut lite mer.
 
Vi hann precis tillbaka innan mörkret och nattade hästarna, och sedan gjorde vi tacos. Linda blev kvar länge och surrade men nu är det dags att ladda för en ny vecka!
 
Chokladen i skogen i morse!
 
Och Eliskja i samma skog på kvällen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0