Kan det bli sämre nu?

Och när man inte trodde att det kunde bli halare så kom det ett lätt puder snö och vips blev det värre!
 
Otroligt halt i dag, svårt att ta sig runt på gården och även om jag kan jobba hästarna så är det svårt att frakta sadlar och grejer till hagarna för att kunna göra ordning. Jag började i alla fall med att tömköra Eliskja, igår var hon mest intresserad av de andra hästarna och att ta sig tillbaka till hagen, i dag när det var genomarbetat igår så var det inget problem eller något hon ens testade. Och det var ju precis det jag var ute efter när jag tog om det i dag. 
 
Både Clarinett och Lemonaden fick gå galopp-programmet i lina, och sen red jag Chokladen i en hage. Jag vet inte om tre dagars vila efter träningarna blev för mycket, eller om hon fortfarande var trött, eller om det är något annat men det var mycket stök i början innan hon föll till ro och blev fin. Förhoppningsvis kan vi i morgon fortsätta där vi slutade i dag.
 
Sen gjorde Nisse och jag köttfärssoppa till middag och det blev så gott och jag blev så mätt att jag orkade inte göra mer i kväll! Men Nisse slog i alla fall på Beas tappskor, planen var att sömma fast en lös baksko men hon hade under dagen tagit av sig båda bakskorna.
 
Nu hoppas jag verkligen att den snö som ska komma i morgon gör att det blir bättre, för så mycket sämre än vad det är nu kan det väl ändå inte bli?
 
 Eliskja och Lemonaden mös i solen i dag!
 
Ni ser ju själva hur hala hagarna är! Tur att jag är dålig på att mocka så att de har något att gå på! 
 
 
Chokladen var inte jättetaggad när vi skulle rida! 
 
 
Men i alla fall sol i dag! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du inte sand

Svar: Inte i tillräckliga mängder! Jag har sandat, och saltat, där vi går som mest men det hjälper inte helt det heller. Eller så regnar det över...
Pernilla Engström

2020-02-20 @ 06:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0