Förberedd!

Jag har en riktigt fullmatad helg framför mig, hur jag ska orka med allt och hinna med mina hästar vet jag inte men maxat med inspiration kommer det att bli, och det behövs nu!
 
Efter dagens jobb på Ica och middag då gick kvällen till förberedelser inför morgondagens dressyrträning. Lite sanning, vattning och fodring såklart men sen red jag Chokladen. Lite tveksamt i början, vi red i hagen bredvid banan med ridbanebelysningen som led lyse men lite konstigt tyckte nog Chokladen att det var. Framförallt var det ju lite ojämnt underlag, kanske i hennes tycke lite liten upptrampad volt och dessutom lite, lite lutning... Hon var lite småtjurig i traven i början, men "konstigt" nog släppte det direkt när jag började fokusera hårt på att vara mitt över ge be och på min position. Ju bättre jag rider desto bättre går hästen, såklart gäller det ju även när förutsättningarna är sämre, eller kanske ännu mer då. Bra ridning sitter inte i ridhus och stora ridbanor, flashiga schabrak eller lyxiga stallar! Att komma ihåg dagar som denna... 
 
Sen packade jag grejerna, nattade hästarna och ddrig loss transporten och parkerade den vid vägen. Nattade även Nisses hästar. Nu är det bäst att sova så jag orkar med helgen! 
 
I lampans sken! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0