Februari!

Även februari inleds med plusgrader, och snön som kommit vill inte frysa fast på isen... Så även om det är bättre ridunderlag så är det inte helt bra överallt. 
 
Jag började med att åka i väg för några lektioner, nu börjar det komma igång igen men jag är väldigt tacksam att det är några som kämpat på och ridit även när det varit tråkigare underlag. Det är ju liksom inte så att mina utgifter försvinner för att det är dåligt underlag i tre månader... Men nu hoppas jag att det ska vara bra ridväder och många ridande!
 
Sen på eftermiddagen så red jag hemma, Chokladen först som fick skritta fram runt träd och sen travjobb på banan med skänkelvikningar. Clarinett fick först gå travjobb på banan och sen skritta av i skogskanten. Eliskja tömkörde jag lite i skogen, hon är inte jätteimponerad av att gå i skogen själv och trampa i snön men hon kämpade på en liten sväng och nästa gång går det nog ännu bättre. Ska försöka trampa upp stigarna lite mer så blir det lättare. Lemonaden tog jag i töm och då hade det blivit mörkt så sen fick jag ge mig.
 
Gjorde potatisgratäng och innerlår av älg till middag, Linda kom förbi och åt och sen tittade vi på Melodifestivalen, vilket inte var så upplyftande... Nu ny dag och förhoppningsvis en bra dag!
 
Suddig bild från min och Eliskjas skogstur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0