2020 0202

Detta väder! I morse var det så fint med minusgrader och sol, men det varade inte länge utan byttes mor plusgrader, blåst och sen först regn som blev toksnö och sen regn igen! Nu i veckan ska det bli kallt så då lär man väl frysa i stället!
 
Det har trots vädret varit full fart. Jag började med unghästarna och tömkörde Dajmen och Wasabi. För Wasabi var det bara andra gången och förra tillfället var flera månader sedan såvi började om från början. Hon tyckte att hon kunde stå still, följa matte eller möjligen gå på en liten, liten volt runt matte, men till slut så ramlade polletten ner lite mer. 
 
Red Grå och vid det här laget hade det börjat blåsa rejält, Grå var väldigt stökig att göra i ordning och longera innan men det gick ändå bra att rida. Nu red vi visserligen inte så länge eller avancerat, men ändå. Dock höll jag mig på marken sen. Clarinett fick gå galoppprogrammet i lina och sådrog jag igång Szum igen med lite lättare longering. Får se hur länge jag orkar hålla igång honom u, förra försöket blev bara en dag, sen kom halkan...
 
Sen värmde jag strips så åt vi rester av innerlåret sen igår till middag innan jag åkte på lektioner, och en tömjörninh. Tanken var att de skulle vara tidigare på eftermiddagen men blåsten och ovädret gjorde att vi sköt fram det. När jag kom hem var det bara att natta hästarna, äta några rostmackor och nu sova!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0