Vecka 53!

Alltså i dag har jag varit seg, och det är inte bara gårdagens vinflaska och få sovtimmar, regn och blåst i december hjälper inte upp energin direkt!
 
Inte fått så mycket gjort i dag, mockat lösdrifterna och sedan tog jag Lemonaden i töm. När Linda kom, även hon lite seg, så red vi en sväng i skogen med Bea och Clarinett. Sen åt Linda hos oss, vi gjorde ett ryck till med julmaten, innan jag åkte i väg på lektioner. Red även Miroque som varit här på inridning och träning, nu var det längesedan sist men det gick ändå hyfsat trotsisigt underlag. 
 
Som tur var övergick regnet i snö på hemvägen och jag hoppas att det fortsätter så. Nisse kom och körde balar till hästarna och sen åkte vi till Linda och åt Ris ala Malta. Det blev väldigt sent och jag var väldigt trött, men gott var det!
 
Det är en konstig vecka nu, vecka 53. Den passar inte in i vårat jobbschema så vi har fått önska dagar att jobba denna vecka. Så i dag har jag varit ledig fast det är måndag och i morgon ska jag jobba på en tisdag, det händer inte mer än någon enstaka gång per år att jag gör det!
 
Från min och Lindas tur! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0