Sprattelgumma!

Fyra dagar kvar tills jul och jag jobbar tre av dom!
 
Men ledig från Ica igår och hann både lite hästjobb och bilkörning. Började med att rida Clarinett, planen var egentligen att rida ut men eftersom jag tog in en rejält taggad häst som stod och viftade med frambenen och trampade på stället när jag borstade så ändrade jag mig. Hon fick gå ett dressyrpass i stället men var så pass laddad att jag bara kunde göra någon enstaka fattning utan att hon flög i luften i diverse skutt, trots att vi jobbade på rätt bra så var hon ändå så pass busig att hon fortfarande sprattlade lite i traven så till slut gav jag upp och får fortsätta jobba henne fler dagar. Hon verkar vara väldigt överladdad just nu!
 
Sedan red jag Zippin lite, red i skogskanten, i snön bredvid banan och lite upp i skogen, åttor, runt träd, igångsättningar i trav och lite sånt. Och sen så longerade jag även Chokladen, jag försökte ju sätta igång henne redan förra veckan men då blev hon ju halt. Nu har hon sett bra ut i hagen och var även fräsch på lina så nu kan jag prova sätta igång igen!
 
Så åkte jag i väg på lektioner, var till ett nytt ställe och ett nytt ekipage, rätt långt att åka men roligt att se lite nya trakter. Det är ju ingen ekonomi att åka långt för ett ekipage men förhoppningsvis kan det bli det fler åt samma håll framöver. När jag kom hem gjorde jag mat, stripes och älgkalv, och sedan tillbaka till stallet. Där tog jag Grå i töm med tejpen. Jag kan konstatera att hon var ovanligt mjuk i musklerna innan och riktigt fin i töm så förhoppningsvis är vi på rätt väg med tejpningen.
 
Sist red Linda en dressyrträning med Bea innan det blev kväll. I dag väntar en ovanligt lång dag på Ica för att vara söndag, men det blir nog bra och det är ju bra ob på söndagar!
 
Clarinett efter ridningen, man ser nästan hur buset pyser ut genom öronen på henne!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0