Saffranslängder!

Som jag och hästarna längtar efter mer snö nu! Är så tråkigt underlag, både i hagarna och när man ska rida!
 
Igår morse hjälpte jag först Nisse att lasta en häst, sen fortsatte jag hemma med att mocka lösdrifterna. När jag kom igång med häst jobbet så var Grå och Clarinett först ut med tömjobb i snön. Båda de två var laddade, Grå var som en studsboll och även Clarinett drog i väg och sprattlade en del i galoppen. Det märks verkligen att de inte gör av med någon energi i hagen...
 
Jag longerade Zippin lite och red runt träd och på volt och åttor utanför banan, hon har stora problem med underlaget nu så jag hoppas verkligen på mer snö! Sist ut på dagen var Wasabi som jag red i skogskanten och styrde runt träd. Sen middag och så bakade jag saffranslängder med vit choklad innan nästa ryck i stallet.
 
Då tog jag Lemonaden i töm, och hon är lika fin i formen nu med sidepullet som hon var på bettet, men utan allt tjafs. Och sedan tog jag och Linda och körde ut balar med bilen igen! Min stackars bil får slita hårt, men nu har hästarna mat igen! Självklart avslutades kvällen med obligatoriskt fika, och saffranslängderna var väldigt goda!
 
Nu ny dag och nya ryck!
 
Busig Grå!
 
 
 
Fullt ös, massor av energi som vill ut!
 
Clarinett ute i snön. 
 
Så fin!
 
Zippin efter longering! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0