Pippi kan själv!

Skitväder!
 
Inte kunnat göra något alls i dag, regn, is och halka överallt! Så tråkigt!
 
Zippin var ute igen i morse, så fångade in henne och sen körde jag alldeles ensam in en bal till dom med bilen. Nu stod visserligen balen bara en liten bit utanför hagen, men kände mig ändå som Pippi Långstrump som kan själv! Gjorde sedan hagen mer inbrottssäker (utbrottssäker?) med extra trådar åt olika håll, kollade även strömmen så det är ström i hela hagen, så nu borde hon verkligen hålla sig på plats även om jag hoppas att brunsten ska gå över eftersom hon tidigare rymt mest vid brunst.
 
Jag mockade även alla lösdrifterna och testade på lite med vattnet till vattenkoppen i den ena hagen. Red även Grå lite för att testa men konstaterade att det inte gick göra någonting! Vi kunde skritta lite i kanten mot skogen men inget som känns värt att släpa grejer runt hela gården för sålät resten av hästarna vara. På kvällen testade jag däremot att salta en del av banan då den nästan tinat igenom redan så kanske, kanske går det rida där i morgon.
 
I stället gjorde jag mat, kycklingben i ugn med potatisklyftor, röd lök, paprika, tomater och vitlök, allt i samma form, enkelt och gott. Och bakade en ny omgång lussekatter eftersom de andra redan är slut, Linda var hit en sväng i kväll och provsmakade.
 
Nu hoppas jag att det ska gå göra mer i morgon. Snön vart är du?
 
Så tråkig utsikt!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0