Nu vänder det!

Äntligen så vänder det och blir ljusare! Det känns bra att vara på rätt halva och nu hoppas jag att även mitt humör ska bli lite bättre!
 
I morse red jag först Clarinett i skogen, hon höll sig lugn i dag men sedan red jag samma runda på Grå tillsammans med Linda och Bea, och Grå var allt annat än lugn! Hon var som en bomb att sitta på, flög i luften ett antal gånger och precis innan vi skulle börja rida nerför backen på hemvägen så gick hon i någon blandning av skritt och passage! Backen ner är rätt brant med smal stig med en massa grenar och jag kände mig inte så sugen att sitta på studsbollen nerför den så satt av och ledde henne, när vi kom ner och kom ut ur skogen så exploderade hon rejält och bockade runt mig flera varv! Då var jag glad att jag stod bredvid... Satt i stället upp på banan och red lite där i stället, och då var hon lite mer normal!
 
Sen fika och ombyte, i väg på Ica och där en dag som började i kaos men som lugnade sig alltmer, vi hade extra öppet och stängde klockan 20. När hästarna var nattade så blev det tunnbrödmackor med kalvsylta, rödbetssallad och julmust till. Nu är jag jättetrött men hoppas på ny energi i morgon igen!
 
Busig Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0