Kolbulle-kväll!

Alltså dessa Corona-restriktioner är väl en sak, de kan jag leva med men ge mig snö i stället för is och regn, det här är faktiskt inte okej!
 
Otroligt oinspirerad dag som började med plusgrader, halka och regn. Sen var hälften av hästarna på vift, kan inte säga att de inte var i hagen för det var dom, dock i en av sommarhagarna som inte används nu. Blev en stunds pyssel bara att fånga in dom och laga hagarna. Sen mockning av två av lösdrifterna, byte av värmebaljor och lite annat stök innan jag kunde börja jobba med hästarna.
 
Rätt less så det fick bli enklare jobb i dag, Clarinett och Grå fick gå i töm. Sen kom Paula ned familj och hjälpte mig köra in balar till hästarna innan jag longerade Zippin. Zippin hade hunnit rymma en gång till innan det, efter att de fått bal och trots att jag förstärkt hagen med en extra tråd precis där. Men jag hoppas att det bara var att det blev lite stökigt i samband med nya balen. Hon är fortfarande brunstig och på ett jäkla humör!
 
Sen hem och förbereda lite för när Linda hade jobbat klart så åkte hon, jag och Nisse till ett vindskydd och stekte kolbullar! Vi hade även med glögg, lussekatter och kokade såklart kaffe. Tror att det var precis vad jag behövde nu!
 
Myskväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0