Julafton!

God jul alla läsare, jag hoppas att ni alla har en bra jul utifrån de förutsättningar var och en har!
 
Julafton började med adventskalendern som jag tycker har varit väldigt bra i år. Sedan träffades jag, Paula och Linda i stallet för att rida en sväng,vilket vi sällan lyckas göra alla tre och så inte denna dag heller. Juliette var lite knepig och ganska snabbt insåg vi att det var någon form av lättare kolik eller uttorkning, så för Paula blev det verkligen en annorlunda julafton med många timmars promenad. Framåt eftermiddagen hade det lugnat ner sig och när jag nattade i kväll var aptiten som vanligt och hon såg pigg ut,hoppas att det håller i sig. Vi har ju varit väldigt förskonade från kolik men med två misstänkta vätskebriter på ett par veckor (Bea sist) i samma hage så måste vi fundera lite. Första tanken är en vattenbalja till, jag tycker att de dricker mycket (betydligt mer än de andra hagarna) och sällan har slut men det kanske ändå behövs mer? Sen får vi klura lite mer... 
 
Jag och Linda red en kortare sväng, Clarinett är ju skolös (främst eftersom hennes fötter skulle behöva växa i rätt form och få bort sprickor, men även för att hon hade massor av tappskor i somras på släta beteshagar så man kan ju gissa hur det skulle ha varit nu) och underlaget är ju sådär, och dessutom med oron för Juliette hemma. Sen körde jag in balar i två hagar och så skulle ju alla hästarna få sitt juläpple!
 
Sen griljerade jag julskinkan, duschade och så öppnade jag och Nisse julklappar innan vi åkte till Linda på julfika. Sen direkt från henne till jul middagen hos Nisses systerson där vi i ett litet sällskap åt en massa julmat och deras dotter underhöll med både musik och sminkning, blev även lite spel framåt kvällen. En lagom julkväll om än lite mycket mat! Nu hoppas vi att Juliette håller sig pigg och att alla andra håller dig friska, både två och fyrbenta!
 
I morgon är det återigen dags för Ica, så en kort julledighet blev det men även om det kom lite snö i dag så är det tråkigt ridunderlag och då kan man lika gärna jobba!
 
Från min och Lindas tur!
 
Prinsessorna med ny höbal i väntan på juläpple! Clarinett, Grå, Dajmen och Chokladen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0