Födelsedag!

Gårdagen blev ju inte alls som tänkt, men dagen började ju bra i alla fall!
 
Det började riktigt bra med att jag kollade jag ut genom fönstret igår morse och såg att det snöade! Jag tog Zippin först, longerade lite och red sedan i skogskanten och styrde runt träd. Sedan skrittade jag ut Clarinett i skogen. När jag kom tillbaka med Clarinett så stod Bea i hagen och åt, och hon såg precis som vanligt ut. Tio minuter, kanske en kvart senare när jag släppt ut Clarinett och ska sätta mig i bilen så hör jag ett väldigt konstigt ljud. Jag te att det är någon traktor eller liknande först men inser att det kommer från hagen och hittar Bea liggandes i ligghallen helt genomsvettig!!!
 
Fick upp henne, gick en liten sväng och ställde in henne i boxen, hon bajsade och hade ingen direkt feber. Linda åkte direkt från jobbet, och jag åkte till jobbet, och sedan hade vi kontakt på telefon mest hela dagen. Bea blev betydligt bättre, hon har ätit, druckit lite men haft lite feber till och från, Linda var där typ hela dagen. När jag kom hem från jobbet så blev det fika och tårta i alla fall, kom lite folk och även om kunde hålla corona-restriktionerna nästan hela tiden så var det nog mer gäster än i fjol när jag fyllde jämt.
 
Nu ska jag åka och tempa Bea, Linda var där sent i natt. Chokladen har varit sällskapsdam under natten men var inte riktigt nöjd med det. Håll tummarna nu att Bea är piggare!
 
Snö på Clarinetts och min tur igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0