Andra advent!

Andra advent och ännu mindre snö än för en vecka sedan, dessutom plusgrader och duggregn! Vad är det för adventsväder? Kan man reklamera? 
 
Jag mockade och spånade sista lösdriften i dag innan jag började rida. För halt för att ta ner hästarna till stallet så det fick bli skottkärran med grejer och göra i ordning vid hagarna. Red först ut Clarinett i skogen och sedan fick Dajmen jobba i töm, eller i alla fall rasta av sig lite i töm. Där någonstans kom Linda och vi skrittade ut Bea och Grå i skogen. Grå var laddad och det kändes hela turen som om hon skulle flyga i luften, vilket hon ju verkligen inte brukar göra, men när vi gick över sista diket, precis framme på gården igen, trampade hon ner i ett hål och det var tydligen anledning nog att hoppa upp i luften och göra ett bocksprång! Som tur var inget mer, men jag hade rätt i min känsla att det var något på gång... Zippin är fortfarande brunstig och går knappt att peta på så hon fick bara jogga lite i lina i dag med. 
 
Drog sedan en extra tråd i Lemonadens hage, eftersom hon dansade runt utanför hagen lagom till att jag skulle börja med Dajmen. Den där Lemonaden ger mig ständigt nya gråa hår! Var upp på byn och handlade lite och sedan blev det biff av älgkalv, potatisklyftor och morotsbitar, med beasås, vitlökssås och sallad till middag. Linda var kvar och åt, och sen på kvällen tömkörde jag Juliette åt Paula och sedan hjälpte jag och Linda Nisse att dra en bal med min bil. Kvällen avslutades med kladdkaka och grädde. Nu ska jag bara se klart på morden i Midsummer och sen sova! Ute regnar det... I december! 
 
Chokladen var direkt framme och rullade sig när jag hade spånar i lösdriften! 
 
Från Clarinetts tur, regnblöt häst och lite snö! 
 
Det här möttes jag av efter att ha varit och stoppat in Lemonaden i hagen. Dajmen har tränset på eftersom jag ll på att göra i ordning henne när rymlongen upptäcktes. Men visst är dom gulliga? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0