Söndag!

Söndagen blev lite mer jobb och nu väntar tre riktigt intensiva dagar innan det förhoppningsvis lugnar ner sig lite!
 
Igår började jag med att tömköra Dajmen, tömkörde henne upp till en vändplan där vi jobbade lite trav på volt, och hon är så fin när hon jobbar! Det är verkligen dags för den här hästen att komma vidare!
 
Sen åkte jag bort till det andra betet och väntade in en häst som skulle komma. Ett litet svart sto som heter Satine, hon är 6 år och har inte gjort något så hon ska ridas in, hon är även till salu. Blir spännande, det är en väldigt tilltalande typ på henne så bör kunna passa många ryttare och kanske ridskola. Men vi får se hur hon är när jag börjar jobba henne.
 
När de åkt så red jag Szum lite vid betet, mer än ett par veckor sedan jag satt på honom sist och dessutom var han mer fokuserad på hästarna som sprang i hagarna, så det blev lugnt jobb. Sen hem och gjorde spagetti och köttfärssås till mat och i väg på lektioner. 
 
När jag kom hem på kvällen så kom Linda och vi red ut med Bea och Zippin. Vi red i samma kraftledning som sist men på andra sidan en bäck så det blev en lite längre tur. Efter vi ridit hjälpte Nisse oss att leda upp stona till det andra, det stora, betet några hundra meter från där de gick. Hästarna nöjda för ny mat och vi åkte hem och fikade. Vid midnatt när jag la mig kom jag på att jag hade glömt att göra lite grejer inför tisdagens kurs, lite fel tid att komma på sånt!
 
Det här med att fota svarta hästar är så svårt, men här är Satine i alla fall. 
 
Clarinett nöjd med ny mat!
 
Och Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0