Sommartider!

Skönt med sommarvärme nu när jag snart har semester igen!
 
Igår började jag med att bygga på den där hagen som jag hållt på med ett tag, tillräckligt länge för att hinna ändra planen så nu blir det två hagar i stället. Dock tog elbandet slut så hagen är fortfarande inte klar, men i alla fall lite närmare. 
 
Tog Clarinett i töm, ville se att hon var helt fräsch även om det ju kändes så i helgen. Och hon ser okej ut, men behöver nog lite dressyrjobb för hon ser lite stum ut i sidorna. Sen till andra betet där jag longerade Satine med sadel och stigbyglarna nere, och började med förberedande uppsittningsövningar och pallträning. Hon är alltså bra på gång nu för uppsittning!
 
Lunchpaus med potatisbullar och bacon, och sedan i väg för att rida och tömköra travhästarna, och ha en lektion med nya elever på ett annat ställe. Tillbaka igen så träffades jag och Linda vid betet och red ut med Zippin och Bea. Vi red den där klättersvängen där vi alltid rider fel, så även denna gång men det är inte så konstigt då det bitvis är så mycket buskar och sly att stigen inte syns och man knappt ser hästen framför. Zippin blev i alla fall väldigt trött av att fokusera på vart hon satte fötterna.
 
Sen vidare till andra betet där Linda hjälpte mig att reparera att hänga, sitta och skritta lite på Wasabi. Det gick jättebra förutom att Wasabi har mer fokus på att greja med Linda än på mig så nästa gång försöker jag nog själv. Avslutade kvällen med fika och glass! Nu ny dag med sommarvärme, mer stängsling, lektioner och förhoppningsvis lite ridning!
 
Huvan såg betydligt bättre ut när jag klippte bort nosskyddet!
 
Utsikten över hygget och Zippins öron när vi kommit ut ur snårskogen.
 
Wasabi efter vi jobbat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0