Road trip!

Trött i dag efter en sen kväll igår, igen!
 
Igår morse började jag innan frukost med att träna visning vid hand med den basjkir, Milyj, som är hos Nisse för förberedelde för inkörning och som jag ska visa på premieringen på söndag. Anledningen till att jag gjorde det redan innan frukost var att jag ändå var i stallet då för att ta in ett par lösa hästar. 
 
Sen efter frukost åkte jag till mina hästar. Joggade Grå i töm, fortsatte med uppsittningsträning på Satine och kunde sitta upp helt själv från pallen ett par gånger! Och avslutade med att rida en liten sväng med Zippin, vi höll på att fastna i ett blöthål men som tur var gick det bra. Otäckt eftersom det inte syntes hur blött det var!
 
Sen hem, Linda kom förbi på en kopp kaffe och jag hann även duscha innan jag och Nisse åkte mot stan. Vi körde först hem den bruksnordsvensk hingst Nisse har haft på station i sommar, där blev vi bjudna på jättegod mat. Sen åkte vi till seminstationen och hämtade Lemonaden, där blev vi bjudna på kaffe och fika så det blev sent innan vi åkte hemåt igen. När vi kom hem, strax före midnatt så kändes det inte som läge att släppa ut Lemonaden i någon hage i mörkret utan hon fick bo i Nisses stall i natt.
 
Så nu ny dag och mycket att ta tag i!
 
Grå efter gårdagens morgonjogg i töm!
 
Zippin spanar på älgpass!
 
Efter ridningen, riktigt varmt redan på förmiddagen igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0