Helgen!

Det har varit en tuff helg, mest mentalt då jag varit lite less och nere. Antar att det är sviterna efter mycket jobb i sommar och allt strul med bilarna. 
 
Igår blev det två resor till Sollefteå med häst och träning. Först Clarinett på morgonen och sen Chokladen på eftermiddagen, däremellan hann jag jogga Grå i töm och stoppa in en rymmare i hagen. Inte helt nöjd med träningarna, måste höja nivån på ridningen hemma och mellan träningarna. Jag har varit lite nere över det också, att jag inte rider bättre och att jag inte har hästarna i bättre trim och fas fast jag lägger så mycket tid på det. Men jag vet ju att det inte är riktigt mänskligt att ha sju hästar i full gång när man inte jobbar med det enbart, men ändå... Det är ju ändå en ännu bättre anledning till att verkligen rida bra och jobba hårdare när jag väl rider, men det blir ju mest mellanmjölk av allt... 
 
I dag har jag flyttat hem alla hästarna, tänk att jag hann ta hem dom i år innan de gick hem på egen hand! Stona ska på ett bete till, på granngården, innan det blir utfodring och höst på riktigt. Jag började i alla fall med att riva en beteshage, måla lite på stallet och tvätta ett par täcken. Sen tog jag och Paula transporten och körde hem först Juliette och Grå, sen Wasabi och Clarinett. När de var hemma så ledde vi hem Chokladen, Lemonaden och Dajmen som ju gick i hagen vid Paula. Här var det redan eftermiddag och jag gjorde spaghetti och köttfärssås av tacofärsen sen i fredags till middag. 
 
Nästa ryck inleddes med att jag tömkörde hem Satine, börjar lossna med henne nu tror jag. Sen kom Linda och vi körde först Szum i transporten och red sen Bea och Zippin. Sen var alla hästar hemma igen och vi firade det med äppelpaj! 
 
Igår morse var inte Clarinett så sugen på att åka på träning, så hon fick igång alla hästar att galoppera runt i hagen i stället.
 
Chokladen efter sin träning!
 
 
Ett gäng prinsessor som återförenas!
Juliette, Grå, Clarinett, Dajmen, Wasabi och Lemonaden längst bort på väg åt fel håll!
Wasabi börjar se ut som en häst igen efter tandbyte och växtperioder. 
Wasabi och Lemonaden. Tyvärr ser Lemonaden brunstig ut vilket inte lovar gott inför dräktighetskollen om en och en halv vecka. 
 
Tömkörning av Satine uppför backarna mot gården. 
 
Och här från vi red hem Bea och Zippin. Nu är det höst när hästarna är hemma igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0