En söm på sniskan!

Igår var det så där galet varmt igen och vi hade 27 grader i butiken redan på förmiddagen! Men på kvällen kom ett oväder med blåst och kolsvart himmel och i dag är det 10 grader kallare ute än igår men fortfarande sol så det borde bli ganska lagom väder i dag!
 
Jag longerade Wasabi på morgonen innan jobbet igår, och repeterade uppsittning. Hon tycks tycka att det är dags för mer jobb, eftersom hon sen stod kvar vid grinden och väntade och var först fram nästa gång, så det är verkligen läge att ta tag i inridningen nu.
 
Efter jobbet var jag snabb ner till hästarna, och började med att ta bort en söm från Clarinett. Hon skodde ju på ena fram, där hon hade tappsko, i torsdags. På onsdagen red jag henne utan sko och hon kändes fräsch, visserligen på mjukare skogsväg, men efter att hon fått på sig skon så red ju Linda henne när vi red ut och då såg hon inte helt okej ut i trav på grusvägen. Så nu testade jag att dra ut en söm och sedan red jag ut Clarinett och med Dajmen som handhäst, och nu kändes hon bra! Vi travade lite på grusvägen och hon var precis som vanligt! Så mycket en liten söm kan göra!
 
När jag kom hem sen var grillen tänd, och Linda var redan där, så det var bara att fixa med mat och efterrätt. Vi grillade älg och champinjoner, till det sötpotatisstripes och sallad. Sen till efterrätt hade jag gjort en kaka med digestivebotten, kolakräm av kondenserad mjölk, grädde och jordgubbar, så god och så mastig! Vi var proppmätta efter!
 
När Linda dragit vidare på kalas så åkte jag och Nisse en sväng i skogen, såg en älg och ett djur vi inte såg vad det var utan gissade på grävling, katt eller lodjur... Jag somnade såklart redan i bilen så egentligen blev det inte så sent, nu ny dag och förhoppningsvis inte lika varmt på jobbet!
 
Wasabi longeras! Högrest och vaken!
 
På tur med Clarinett och Dajmen, Dajmen tyckte nog att Clarinett gick för långsamt!
 
Fina flickor!
 
Baloo saknar nog hästarna på gården och verkar ha flyttat ner till ena betet! En smutsig Szum i bakgrunden.
 
Dock såg de flesta bilderna på Baloo ut så här:
Baloo var väldigt gossjuk och vill bara bli klappad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0