Dålig måndag!

Ingen bra dag igår. Visserligen måndag men eftersom jag har semester så hade man ju hoppats på bättre!
 
Dagen började med en tidig tandläkartid. Och redan när jag var på väg upp från hästarna så märkte jag att bilen gick dåligt, den har ju inte gått riktigt bra på hela tiden men nu var det något nytt. Men eftersom jag fortfarande var på hemmavägen så han jag låna Nisses bil, och han hann fylla ett däck också, och hann i tid. Håller på att göra klart rotfyllningen jag började med i våras. Jag hatar tandläkaren, behöver mycket bedövning eftersom den tar dåligt och sedan har jag huvudvärk resten av dagen... Överlevde i alla fall, och åkte på Granngården och köpte foder.
 
Hemma igen så bpkförde jag en del, var ju även dagen för momsrapporten igår. Sen lunch och så åkte jag upp på byn för att hämta ett paket, tanka och kolla om bilen gick. Den gick inte bra! Tog mig hem med nöd och näppa, så är utan bil nu och får inte lämna in denna förrän på måndag! Så less på dåliga bilar!
 
Linda kom i alla fall med glass så vi fikade innan vi åkte och red. Först red vi ut med Chokladen och Bea, den skrittade Linda Clarinett och jag Szum en tur. Även fast vi bara skrittade så var Szum väldigt trött efteråt, han var nämligen som en stor bäbis hela turen. Avslutade med att Linda hjälpte mig att hänga och även sitta på Satine.
 
Sen var vi hungriga igen så åkte hem och gjorde varma mackor, och jag lyckades få bokföringen och momsrapporten klar!
 
Szums långhals! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0