Biljakt!

Höst på morgonen och kvällen, sommar på dagarna! Inte lätt att klä sig!
 
Igår började jag med att jag gjorde i ordning den förra beteshagen, det har växt upp rejält där då hästarna får mellanlanda lite där innan vi tar hem dom. När hagen var klar kom Paula och hämtade upp mig och så tömkörde jag först Juliette innan vi flyttade ner stona till den andra hagen.
 
Så red jag lite på Zippin i den numera tomma hagen där stona gått, hon var först spänd och blev den sur så inte hennes dag alls. Red sedan Chokladen nere vid det betet, hon var också lite spänd i början men släppte och blev jättefin!
 
Skyndade mig hem för att göra mat men möttes av en fölunge på vägen, Takida var på äventyr! Grannen hade kapat matarkabeln när han rörjde gräs så det var ingen ström på hagen. Nisse var borta precis då så Paula kom och hjälpte mig men jag hade fått in Takida precis när hon kom. Sen skjutsade jag tillbaka Paula eftersom jag skulle låna hennes bil, ett jäkla pussel med bilarna nu, sen snabblagad mat och i väg på lektioner.
 
Hemma på kvällen så var det både mörkt och kyligt. I dag ny dag och jag skulle egentligen i väg på Pay and ride, men det är ju svårt utan bil. Upptäckte dessutom igår att Nisses bil hade ett rejält märke i ena däcket så det måbytas pronto. Jag hatar bilar!
 
Prinsessorna på nytt bete!
 
Lite bus men mest ätande!
 
 
 
Chokladen efter ridningen!
 
Närbild på Takida när han var tillbaka i hagen och ville gosa! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0