Äntligen!

Äntligen dressyrträning och äntligen bil! Ibland går det fort i svängarna, och det är kanske bra.
 
Igår hade jag tagit ledigt från jobbet för att åka på dressyrträning med Clarinett, från början var det meningen att jag skulle jobba och bara sluta tidigare men insåg att jag inte orkade med att stressa först på jobbet och sen direkt stressa i väg på träning.
 
Jag började igår med att tömköra Satine, hon diskuterar rätt mycket i början men ger sig sen och är då jättefin att jobba med, igår tömkörde vi även runt träden. Sedan red jag Chokladen på det andra betet, tanken var att rida lite dressyr men hon blev lite för öm i fötterna där jag tänkte rida så vi travade bara några varv på volt och sedan red vi ut en liten sväng i stället. 
 
 
Sen lastade jag in Clarinett i transporten och körde henne till Nisse så han fick slå på en sko som hon givetvis drullat bort. Medan jag gick in och fikade så ringde killen som hjälpt mig fixa bil och sa att det fanns en bil som kunde levereras till Sollefteå samma dag. Blev lite panik att fixa allt men Linda kom och följde med mig och direkt efter träningen åkte vi och mötte upp säljaren och köpte en ny bil som Linda sen fick köra hem. 
 
Själva träningen gick ganska bra, vi fick jobba hårt eller i alla fall jag. Clarinett är en glidare och gör verkligen inte mer än hon behöver! När vi kom hemmit hem igår så åt vi tacos, och nu är det ny dag med träningar. Alltså redan dags för bilen att bekänna färg, hoppas att den är så bra som jag vill tro.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0