Vårtecken!

Blåsvädret fortsätter men jag har sett att prognosen för nästa vecka ser mer lovande ut!
 
Igår blev det vår på Brännan för jag plockade fram vattenslangarna och gjorde i ordning för att lättare kunna vattna hästarna och spola leriga ben. Helt klart ett vårtecken!
 
När allt annat pyssel var gjort så tog jag och longerade Szum i blåsten. Han har inte gjort något sedan han gick omkull på isen i slutet av februari och jag har mig kunnat ana att han inte var helt fräsch när jag sett honom i hagen så jag misstänkte att han skulle vara lite knackig. Men så fel jag hade, han har såklart tappat muskler men såg oväntat fräsch och fin ut på lina! Alltså är det dags att sätta igång honom! Sen hjälpte jag Paula att prova en sadel, en lite vidare av samma modell som var bäst sist men även denna blev trång i manken så nu är vi tillbaka på ruta ett. La ut ett inlägg på Facebook och har nu ett gäng sadlar på gång igen, hoppas verkligen att någon av dom passar! Sen longerade jag galopp-programmet med Chokladen och red dressyr med Clarinett, som var riktigt fin och jag tror att hon är nöjd med att banan är nästan helt bar nu.
 
Tog en paus och åkte på Hammarn och köpte foder, upp på jobbet för att handla och köpte även med mat hem. Var så sugen på hamburgare så köpte med det från grillen. När vi ätit gjorde jag kväll stycket i stallet, jobbade Grå i töm och gjorde bakbromsträning med Lemonaden och sedan hade jag lite hoppning med Linda. Avslutade med att Linda hjälpte mig att hålla i när jag hängde och satt på Zippin! Hon är ju riden tidigare men jag tar henne lite som en unghäst, och framförallt tar jag det väldigt försiktigt då jag fått känslan av att hon inte riktigt varit helt positiv till allt. Igår gick det bra i alla fall! Sen hem och skrev klart fakturorna så sen kväll som vanligt! Nu ny dag och nya tag!
 
Ser rätt bra ut men blir för trång vid manken!
 
Lilla Grå i blåsten! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0