Vårkväll!

Igår morse var det sol och vindstilla, helt fantastiskt! Men när jag sedan kom från jobbet hade det börjat blåsa igen..
 
På morgonen då så gjorde jag bakbromsträningen med Lemonaden och red på Grå. Efter jobbet och middag så red jag och Linda ut med Clarinett och Bea. Härligt med trav på bada grusvägar men nu är man i stället orolig för osynliga hål som blir när tjälen går... 
 
Sen fortsatte sadelprovningen med Juliette, Linda hjälpte Paula denna gång och även hon red lite för att känna lite skillnad på hästen, hon red ju även på provridningen. Vi har dock kört fast då de sadlar som är tillräckligt vida hamnar så att de blir för trång i manken, nu klurar vi på att kunna padda på något vis... Under tiden de höll på så longerade jag Zippin och gjorde lite av de förberedelser som jag brukar göra innan jag rider själv. Alltså "rida från marken" (gå vid sidan och stanna och styra) vilket gick sådär, sitta upp och av själv, vilket gick bra, och stå i stigbygeln och starta och stanna, och det gick också bra. Nästa gång är det nog bara att rida!
 
I dag är det sol ute och jag ska jobba!
 
Viktigt att vila på maten!
 
Trött Wasabi trots att hon precis kommit ut i hagen, jobbigt att bo inne?
 
Jag har haft bra grovfoder i vinter, vilket är jättebra för mina prinsessor som är lite svårfödda. Men Clarinett är lite mer lättfödd och har ju dessutom gått väldigt lugnt i vinter. Resultatet är att hon nästan ser dräkig ut bakifrån... Dags att komma igång på allvar!
 
Bara grusvägar och ljusa kvällar! Så härligt!
 
Baloo fångade en mus som han var tvungen att både leka med och visa upp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0