Söndagstur!

Nu tinar även den här sista vintern snabbt bort, jag vill ha vår nu men har samtidigt massor som jag skulle ha hunnit innan sommaren kommer...
 
I morse red jag i alla fall Grå och vi som inte försökt oss på någon galopp sen typ november fick till två galoppfattningar i dag! Anledningen till att vi inte jobbat med galoppen är ju det dåliga underlaget som varit i vinter i kombination med att galoppen inte är helt lätt på henne, men nu är vi gång igen!
 
Sen i väg till Ica, och efter vi stängt så stämplade jag ut snabbt och racade hem för att vänta in en ny häst som var på väg! Zippin är en paint som påbörjat inridning för flera år sedan men som av olika anledningar inte blivit färdig och sedan ståendes, så nu börjar vi ommed utbildning och inridning. Verkar vara en dam med egna åsikter så kan bli en utmaning, det visar sig!
 
När hästen var lämnad red jag och Linda ut med Itzy och Bea, en sväng på snöklädda grusväg och i dag även lite trav. Itzy var laddad och tog ungefär dubbelt så många steg som Bea hela tiden! Det resulterade i att Itzy var genomsvettig medan Bea hade njutit av en lugn söndagstur! Sen nattning av hästar, gjorde bakbromsträning med Lemonaden och sen en sen middag. Nu sova för jag behöver ladda om!
 
Grå på banan i morse! Hon har fått dressyrskydd, storlek small fram och det är minsta storleken, och de är nästan för stora! Vad har man då på ponnyerna undrar jag?
 
Utsikt från Itzy på hemvägen!
 
Lite mindre smickrande bild men kanske närmare verkligheten?
Zippin!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0