Sommarvärme!

Vilket väder!!! Sol och nästan sommarvärme, och ingen blåst!
 
Jag grejade såklart på i stallet, först tog jag Grå i töm. Hon kändes inte helt hundra när jag red i helgen så jag ville se hur hon såg ut, men jag kunde inte se något. Sedan fick Dajmen gå bakbromsträning innan Paula kom. Vi skrittade ut en liten sväng, första turen för Paula och Juliette och det gick bra. Szums sadel fungerar hyfsat med padd men sadel jakten pågår ännu och på kvällen var Paula i väg och hämtade ytterligare en sadel. Efter vi ridit så tog jag Lemonaden i töm, hon är väldigt brunstig just nu men ändå ingen reaktion på gjorden. Kanske jag har fel i min teori att gjordtvånget hänger ihop med brunsten?
 
Sen matpaus, vi hade besök så först ugnspannkaka till mat och sedan kaffe ute i solen!! Helt fantastiskt! Sen tillbaka till stallet där jag först tog Zippin i töm. Vi inte bara jobbade i trav utan även trav över bommar! Dock kom det lite diskussioner, har bara väntat på det, men det löste sig och vi avslutade med att tömköra runt träd. Sen tog jag även Bea i töm åt Linda som har ont i ryggen, alltså Linda som har ont i ryggen inte hästen! Sist ut var Wasabi som jag longerade och sen repeterade lite uppsittningsövningar med och att stå vid pallen.
 
Nu ny dag med sol och vårkänsla!
 
Denna fantastiska bild tog jag på våran ridtur igår! Juliette verkar ju uppskatta att få komma ut, eller..? Verkligen en ögonblicksbild!
 
Och så Wasabi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0