Snö igen!

I morse var det vitt igen, vilket inte direkt är motivationshöjande!
 
Igår hade vi personalmöte efter jobbet och pratade igenom allt runt Corona och vad det bli för problem runt det framöver. Jag hann inte rida men Chokladen fick gå galopp-programmet före jobbet. I dag började jag med lite vårstädning av gården, plockade ihop lite plast som tinat fram, men en hel del är fortfarande fastfruset, eldade gammalt foder och säckar och lite sånt.
 
Blev mycket tömkörning i dag, först ut Zippin som jag började med på banan och sedan tömkörde vi ut. Det var bitvis lite blött och när hon gjorde en hastig igångsättning så hängde jag med, men inte stöveln dom satt fast och helt plötsligt gick jag i strumplästen! Men det här med diken verkar inte vara hennes grej, och till slut fick jag sätta om tömmarna som lina och leda henne över dikena, för givetvis passade jag på att träna på flera diken då.
 
Lemonaden fick också gå i töm, men med sadel. Testade en annan sadel i dag men inte riktigt nöjd. Red sedan Grå som också fick testa sadel, Szums dressyrsadel och det var inte alls så tokigt! Nästa gång testar jag med en tunnare padd men Grå verkade nöjd! Sist ut var Wasabi som jag också började med på banan där vi jobbade i trav i töm för första gången, och sen tränade vi styrning runt träd, men då var hon dock mer intresserad av att lukta på bajs. Hon är inte så mogen ändå, utan mest som en jättebäbis!
 
Jag tog med mig Clarinett till Nisse för att hon skulle få skor, vilket inte blev i dag utan i morgon och hon får sova borta i natt! Gjorde pastagratäng till middag och sedan i väg på lektioner, och även där en häst som tömkörde, och avslutade hemma sedan med att jobba även Bea i töm åt Linda. Nu sova och ladda om! 
 
Lemonaden med min Celine och tömmarna. Är inte riktigt nöjd hur tömmarna hamnar när jag tömkör med sadel., men klurar på en annan lösning! 
 
Här är Szums sadel på Lemonaden, den testar jag nästa gång! 
 
Grå med dressyrsadel! 
 
Hon börjar se ut som en dressyr häst och inte en 10 årig unghäst! 
 
Wasabi tömkörs! De vita prickarna är hagel och snö som bitvis ramlat ner i dag! 
 
Och Bea i kväll! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0