Snart ett Coronautbrott?

Jag förutspår ett Corona utbrott här strax efter påsk! Detta efter att redan ha sett ett gäng påskfirare på affären, dvs de som har sommarhus eller släkt här eller åker förbi och stannar till , givetvis inte så många som det brukar vara men definitivt fler än det borde vara (borde vara ingen). Dessutom är det många äldre i butiken, en del lite klena och många oroliga, därför gjorde vi igår ordning flygblad om hemkörning och utlämning av varor. Det känns verkligen sådär nu men vi får se hur påsken blir, jag hoppas att jag har fel! 
 
I alla fall så longerade jag Wasabi innan jobbet, och efter jobbet och en liten motivationsdipp så kom jag igång och jobbade Lemonaden och Chokladen i töm, och gjorde bakbromsträningen med Dajmen. Första jobbet med annat än bakbromsträning för Lemonaden på flera månader, hon såg jättefin ut och jag är sugen på att börja rida igen. Chokladen fick jobba mycket i galopp eftersom den behöver stärkas. 
 
Sen kväll som vanligt, blir så direkt för mig när sommartiden börjar, men lite chips och dipp blev det i alla fall. Nu väntar ny dag på Ica med nya spaningar. 
 
Wasabi i morgonsolen igår! Så här mycket vinter har vi knappt haft på hela vintern! Snö och minusgrader!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0