Skodag!

Igår blev det inte alls så mycket gjort som jag hade tänkt, men det är ju som det brukar vara det!
 
Direkt efter att jag hade släppt ut hästarna och mocka så åkte jag på Hammarn för att köpa skor till Clarinett, foder och spån. Sen hjälpte jag Nisse att mocka medan han skodde Clarinett fram. Efter framskorna var nog nåde Clarinetts och Nisses tålamod slut, i alla fall Clarinetts är inte så långt när det gäller att stå stilla...
 
Vi åt klämdag mackor till lunch innan jag åkte till mitt stall och tog emot veterinären. Det var vaccination för Zippin och sen tog hon blodprov på Bea. När det var klart, och veterinären och Linda åkte för att även vaccinera Lindas katt, så red jag Chokladen. Chokladen är väldigt känslig, kanske ännu mer nu när det är vår med brunst och fällning, och igår fick jag två exempel på det. Första var redan innan ridningen, jag tänkte lägga på en dressyrsadel som Paula hade haft hemma på prov, men det gick inte! Hon tyckte troligen att de långa stiglädren och kåporna var obehagliga och inget schabrak under. Fick prova sadeln efteråt i stället, då med schabrak... När jag sedan skrittade fram så råkade hon komma åt staketet (jag har vanligt stängsel) och blev jätterädd, kastade sig baklänges och jag trodde att hon skulle skjuta av mig men det gjorde hon inte utan hon lugnade sig, men höll sig på behörigt avstånd från staketet sen!
 
Sedan åkte jag och hämtade Clarinett, och red även henne när jag kom tillbaka. Och sen snabba bud med middag innan jag åkte på lektioner och red en häst. Nu ny dag och jag ska jobba några timmar extra över dagen så dags att sätta fart! 
 
Chokladen med den hemska sadeln och schabrak under... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0