Påskdagen!

Det är typ tradition att rida träning för Sara på påsken, dessutom verkar det vara tradition att min bil går sönder när det är Saraträning... Och är det inte bilen så är det något annat som gör att jag inte kan rida passen jag bokat, men igår lyckades jag i alla fall sälja träningstiden. 
 
I stället för träning var planen att rida en massa hemma, men även det gick sådär.... Började med Clarinett som var jättefin och gav en bra känsla i regnet, men efter var jag genomblöt och eftersom det fortsatte vräka ner regn gav jag upp. Gjorde i stället påsklunch med pressad potatis, laxfiléer och till det resterna av de röror jag hade köpt.
 
Tog en lite för lång lunchpaus så missade den timmen som det faktiskt var bra väder, i stället hade det börjat blåsa ordentligt när jag drog igång i stallet igen, var väl den väntade stormen som smög igång. I alla fall så jobbade jag Lemonaden i töm, hon var jättefin, och longerade Zippin. Efter longeringen så sadlade jag henne, hade blivit förvarnad att hon inte gillade sadeln och med tanke på den kraftiga reaktionen på tränset så tog jag det försiktigt men det gick väldigt bra. Förhoppningsvis fortsätter det och planen är att longera med sadel nästa gång. Avslutade i stallet med att longera Wasabi medan Linda red Bea. Sedan bakade jag och Linda kladdkaka och det blev kvällsfika med både rostmackor och sen kladdkaka och grädde! Nu ny dag och det med rejäla blåsvindar, räknar inte med att kunna göra så mycket vettigt i dag mer än att jobba!
 
Lemonaden i blåsten och på moddig ridbana, fin är hon ändå!
 
Zippin med sadel!
 
Wasabi på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0