Påskafton!

Påsken swischar i väg!!
 
Jag började igår med att longera Dajmen innan jag åkte i väg på ett par lektioner. Hemma igen så gjorde jag pizza till mat innan det var dags för Itzy att åka hem!
 
När hon hade åkt hem så gjorde jag bakbromsträning med Lemonaden och red Chokladen. Chokladen är inte jättenöjd med att underlaget på banan är lite varierande just nu, det är en blandning av is, snö, modd, bart och vatten, och vill helst inspektera allt innan hon går där..
 
Sen kom Linda och vi packade in Bea och Grå i transporten och åkte på dressyrträning! Grå var jättespänd är vi kom dit och innan uppsittning, så pass spänd att hon skakade och blev rädd både när Bea ruskade på sig och när Sara skrattade. Men det släppte och hon blev jättefin! Känns skönt att hon travade så pass bra, nog den bästa traven på henne, med tanke på muskelskadan hon drog på sig i vintras när hon fastnade i staketet. Efter vi ridit, och skulle kolla på och filma Bea, var hon nog övertrött för hon var jättejobbig och kunde inte stå stilla, dessutom fick jag lägga på lina för att lasta så lite väl trött kanske.
 
Snabba ryck att natta hästarna, eftersom det var sent, och sen när jag åkte från stallet gav bilen upp! Precis samma fel som förra bilen, men inte så oväntat då den har haft hål i avgasröret, men lika jäkla typiskt ändå. Tur att vi kom hem utan problem, men planen var ju att åka på dressyrträning även i dag... Jag hatar bilar! FAvslutade kvällen med vitlöksbaguetter och röror från charken på jobbet! Nu får vi se hur den här dagen blir...
 
Grå innan vi åkte!
 
Framme och sadlad!
 
Allt ska kollas!
 
I ridhuset efter träningen! Det finns en film på min Instagram (nillashast) för de som är nyfikna! 
 
 
Linda och Bea! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0