Ihopsläpp!

Regn på förmiddagen och allt var verkligen blött och skitigt! Och varmt blev det i mina vinterkläder, och inte blev det bättre sen på eftermiddagen när det var sol och ännu varmare... Dags för vårgarderoben nu kanske?
 
Jag började i morse med att släppa ihop hästar?! Så fort innehästarna var utsläppt ledde jag över Juliette till Clarinett, Grå och Lemonadens lösdrift. De sprang några varv och sedan har Juliette mest hållt sig i ett eget hörn. Lemonaden vill inget hellre än att få leka lite med sin nya kompis men Clarinett håller henne hårt och tycker nog att de ska se vad det där är för typ innan. Under tiden de bekantade sig så pysslade jag med annat där man ändå har koll, som mockning av boxar och lösdrift, rännilar på ridbanan och vid stallet för att det ska torka upp och annat kreativt.
 
Kom därför igång sent med hästarna, började med att göra bakbromsträning med Lemonaden och jobbade Grå i töm. Sen mer bakbromsträning, först Dajmen och sedan Wasabi som även fick träna på att springa vid hand ute på vägen. Red sist Chokladen och sedan middag och i väg på lektioner, även denna vecka stod Miroque på schemat och i dag red jag igen och han var riktigt trevlig och vi travade lite bommar.
 
Hemma igen och med hästarna inne var det dags för Zippin att börja jobba. Jag har inte fått någon tydlig bild om vad som är problemet med henne, men det gör inte så mycket, jag vill ändå bilda mig min egen uppfattning, men jag har förstått att det är en häst med humör och egna åsikter och det märktes i kväll! Jag tog in henne och band fast henne utanför boxarna, borstade och tränade, och det senare var inte helt okomplicerat men tränsad blev hon. Jobbade sedan utanför boxarna med start, stopp och backning, det gick bra men hon var både trött och frustrerad efteråt! Hon kommer nog att ha några jobbiga dagar framför sig (och jag med) när hon ska komma in i nya jobbrutiner.
 
Nu sova för i morgon är det tidigt och extra jobb på Ica som gäller!
 
Bilder från hopsläppet:
Alla vill hälsa på Juliette längst till vänster. 
 
Juliette närmast kameran.
 
Full fart på Grå!
 
Och en bild på Wasabi efter hennes jobb:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0