Hej då Eliskja!

Igår hade vi alla väder! På morgonen en, en och halv decimeter nysnö, sen blåst och snö på tvären, sol och snö samtidigt på dagen och sen en klar men kall vårkväll!
 
Jag red Clarinett på morgonen, nysnön var svår att motstå och vi red ett dressyrpass i fluffsnön och Clarinett kunde inte låta bli att busa lite i galoppen så även hon tyckte nog att snön var rolig! Sedan kom Eliskjas husse för att hämta Eliskja och köra ner henne till hennes nya hem! Hon har ju varit tvingad sedan innan hon kom hit och nu äntligen får hon flytta, det skulle ju passa med inridningen (som ju haft vinterns is som utmaning) men även med den nya ägarens ledighet. Tror att det kommer bli jättebra även om Eliskja själv var lite tveksam när hon skulle kliva på transporten, ett par minuters övertalning och sen var det en häst mindre här. Eliskja har ju varit här sedan i höstas så hon är ju en på gården nu och Lemonaden kommer sakna sin lekkompis!
 
Sedan gjorde jag bakbromsträningen med Lemonaden och putsade upp en massa grejer jag legat efter med innan jag åkte på jobbet. Och efter jobbet och middag jobbade jag Itzy i töm och fick hem nya balar. Lyckades bli rejält trampad på foten så nu är jag lite halt också, och i dag väntar mer Ica jobb men det var lite lugnare igår så värsta hysterin kanske lagt sig?
 
Clarinett efter ridningen, fluffig, mysig nysnö överallt! Tänk om den här snön kommit i vintras i stället? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0