Dymmelonsdagen!

Hektisk dag i dag och än har ju inte ens påsken börjat!
 
Jobbade extra på Ica förmiddagen och över luncherna. Stressigt och rörigt, inte nog med den vanliga påskhandeln så hade vi riktigt många som skulle ha varor hemsända som vi packade påsar till. Det är bra att de stannar hemma men det tar mycket tid!
 
När jag kom från jobbet så fixade jag mat och försökte varva ner lite innan stallracet. Itzys ägare kom och red lektion, och provade en sadel. När hon åkte så red jag Clarinett, tanken var att rida i skogen men det var för halt när jag kom upp en bit så det blev lite off roadridning utanför stigen och sedan kravlöst jobb på banan, dvs trav under lättridning i lägre form och galopp i lätt sits.
 
Jag red även Grå lite innan jag först jobbade Juliette i töm åt Paula, och sedan red Linda ett dressyrpass. Avslutade i stallet med att göra samma som igår med Zippin. Alltså band fast, borstade och tränsade, minst sagt mycket stök i dag med men eftersom jag kan en del tricks så kom tränset på. Ni kommer väl ihåg att jag hade svårt att tränsa Wasabi i vintras? Nu tog jag spännen från hennes träns och använde samma metod. När tränset var på då jobbade vi lite vid hand med start och stopp. 
 
I morgon är det skärtorsdagen och det är nog rörigt på jobbet även då, så bäst att sova nu!!
 
Holger låg på bilen och vägrade kliva ner, han låg kvar när jag började rulla också!
 
Utsikt från min och Clarinetts off roadridning i dag, där nere ligger min gård! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0