Blåst och mer blåst!

Så less på detta blåsväder! Blåser varenda dag, bara mer eller mindre, och det ser inte ut att bli bättre närmaste dagarna!
 
Igår blåste det ordentligt på förmiddagen och när det lugnade sig så blev det snö och regn i stället! Jag jobbade Dajmen i töm och red Grå på förmiddagen innan jag åkte och hade ett par lektioner och tömkörde en häst. När jag kom hem igen så gjorde jag potatisgratäng som vi åt med rökt regnbåge och sallad, så gott och vi har ätit fisk tre dagar i rad nu, tänk vad smarta vi ska bli!
 
Kvällen i stallet inleddes med sadelprovning av Juliette. Paula och jag testade 4 sadlar på henne, ingen som låg perfekt men en som var ganska bra och som vi nu ska försöka hitta en vidare bomvidd av samma modell. Juliette har mycket manke vilket ställer till det i kombination med en svängd och omusklad rygg, dessutom ska ju sadeln även passa Paula. 
 
Sen longerade jag Zippin, denna gång med sadel och gjorde förberedande uppsittningsövningar och stod på pallen och klängde lite på henne. Avslutade sedan med att ta Chokladen i töm medan Linda red på banan. Jag är så trött på kvällarna och ändå blir det så långa, sena kvällar. Och i kväll blir det nog också sent!
 
Bild från sadelprovningen av Juliette! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0