Bilåkarväder!

Lite mindre aprilväder i dag, men jag är glad att jag hade långkalsonger på mig!
 
Började dagen med att göra bakbromsträning med Lemonaden, sedan red jag lite på Zippin. Fortfarande bara skritt, hon är lite tveksam och känns lite osäker, men inte spänd, dock kändes det bättre i dag och vi tog oss ut och kunde rida på en större del av banan. Sedan red jag Szum, det är evigheter sen jag red honom sist och han är inte rolig när han inte haft ryttare på ett tag, han får lätt lite tvång och skjuter rygg. I dag gick det ändå rätt bra och vi hade travat lite när han drar på en bakut så jag faller fram och tappar balansen, då får han lite tvång och kastar sig baklänges och skjuter lite rygg! Jag inser att det här inte kommer sluta bra och kastar mig av, landar på fötterna och kan sitta upp direkt! Men sedan höll vi oss till skritt jobb och jag får påminna mig själv om att man måste vara försiktig när man sätter igång honom, det brukar släppa på ett par pass bara.
 
Sen lite snabbfika och i väg på lektioner, på första anhalten jobbade jag två hästar i töm och hade en dressyrträning, sen på nästa ställe träffade jag Itzy som ju var här på inridning nyss! I dag red ägaren henne hemma för första gången och det gick verkligen jättebra! Avslutade rundan med ytterligare en dressyrträning och när jag kom hem hade jag kört över 15 mil! Hemma igen fortsatte jag lektionerna med Paula som red sin första träning med Juliette!
 
Innan jag hade gjort bakbromsträning med Wasabi och tagit in hästarna var klockan 21 och egentligen för sent att börja med mat. Men jag var hungrig och visste att Nisse och Linda strax var klara med att köra flyttlass åt Linda som flyttar närmare stallet (måste ju givetvis vara därför hon flyttar!?!) så det blev hemmagjord pizza som väldigt sen middag. Även lite kaffe, några kakor och surr även om det inte blev så länge för klockan är ändå för mycket!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0