Annandag påsk!

Så har påsken blåst förbi! I dag med en riktig påskstorm! Förutom att jag inte gillar dagens väder så känns det nästan lite gruvsamt med vardag i morgon, trots att jag jobbat i helgen och trots att jag är ledig i veckan, men på helgerna kan man släppa en del saker som man sen blir påmind om när det är vardag igen.
 
I dag har det blåst stormvindar hela dagen och inte blivit mycket hästjobb gjort. På morgonen gjorde jag bakbromsträningen med Lemonaden, och efter en kortdag på jobbet så fick Clarinett gå galopp-programmet i lina innan Linda kom. Vi lade sedan lite tid i stormen till att sätta upp stolpar och reda ut tråd för att kunna få upp ett provisoriskt staket till ridbanan i veckan. Grå rev ju med sig det i vintras när de var lösa, egentligen vill jag göra ett bättre och permanent staket men nu gör vi en ny provisorisk lösning så länge.
 
När hästarna sedan var nattade så följde Linda med  hem och vi gjorde mat, hemgjord potatissallad, laxsida i ugnen, romsås och sallad. Sen marängsviss till efterrätt på det, är sjukt mätt nu...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0