Alla väder!

I dag har det blåst, igen eller som vanligt eller vad man ska säga!? Det har även varit sol, hagel, snö och regn om vartannat och samtidigt! Alla väder samtidigt!
 
Man ska inte låta sig påverkas av vädret men nog drar det ner motivationen lite! Kom igång sent med hästjobbet men började med Lemonaden som jag jobbade i töm, men med sadel. Det var lite nyttigt för jag såg att sadeln släppte bak när hon började komma upp med ryggen. Får klura lite på sadel till henne. Red sedan Clarinett som var fin och i dag släppte det lite mer i galoppen igen.
 
Så kom Paula och vi provade ytterligare en sadel, men nu tror vi faktiskt att vi hittat rätt för denna gång, dessutom en sadel som går att ändra bomvidden på så kan förhoppningsvis fungera ett tag. Efter det så red jag även Grå och longerade och hade repetition på uppsittning på Dajmen.
 
Gjorde ost och skinkpaj till middag och sedan in med hästarna för resten av kvällen ägnades på Paulas veranda där vi åt ostbricka och drack rose'. Nu är jag både mätt och trött!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0