September-sommar!

Igår kändes det som sommar igen, är det nu det är brittsommar eller indiansommar? Har inte riktigt koll på det... Skönt var det att rida i kortärmat i alla fall men jobbigt med täckena på hästarna som man inte vet om de ska ha eller inte! 
 
Igår red jag ett gäng hästar, men håller mig på gården nu när det är älgjakt. Först Chokladen som fick gå runt träd i skogskanten och sen lite travjobb på banan. Sen Lilla Grå som var lite ofokuserad eftersom hennes kompisar precis upptäckt att matte öppnat till hagen bredvid banan och galopperade runt där. Så med henne var det mest att komma till fokus och bra känsla. Clarinett fick trimma lite inför helgens träningar och sist Szum som inte är riden på ett par veckor och gick rätt lugnt. Men jag satt ändå ordentligt löst en gång, återigen tack vare Stina som busade i hagen....
 
Hann måla lite på uteboxarna, går väldigt långsamt framåt, innan en något misslyckad middag (kokade sönder färskpotatisen och karrén blev inte så bra stekt) och sen i väg och hela kvällen full av lektioner. Alla hoppade och jobbade med bommar så det var ganska lättsamt, bra gick det också för alla. Hemma igen var det bara att sätta på täcken i mörkret... Nu väntar en heldag på Ica!
 
Chokladen var inte jätte peppad på att ridas igår...
 
Lilla Grå väntar på sitt kraftfoder!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0